🖤 Csütörtökön, a Babahívó női körben a gyász és a veszteségek volt a témánk.

 

🙏🏻 Megtiszteltetés volt számomra, ahogy a csoport tagjai beavattak a mély fájdalmukba, és megosztották a felmerülő emlékeiket, nehéz érzéseiket.

 

👼🏼 Az alkalomra készülve – és őket hallgatva bennem is feljöttek az emlékeim, érzéseim. Hiszen a babámhoz vezető úton én is megtapasztaltam a gyászt, nekem is van egy angyalkám.

 

💔 Sokáig képtelen voltam vele kapcsolódni. Talán nem is mertem, nem is akartam. Féltem átélni, megélni a fájdalmat, ami az ő elvesztéséhez kapcsolódik.

 

💞 Amikor egyéni segítő beszélgetésre jártam, ott lehetőségem volt a képzeletemben, a saját világomban találkozni és kapcsolódni vele. Az ekkor kimondott mondatok, a kigördülő könnycseppek mind-mind segítettek feldolgozni az ő elvesztését, és segítettek enyhíteni a fájdalmamat.

 

🕯Az otthonunkban találtam egy kis helyet. Tettem oda egy gyertyát, ami mindig emlékeztetett rá.

 

💕 Aztán egyszer, egy egyéni segítő beszélgetés alkalmával az történt, hogy a legnagyobb szeretetemről biztosítva őt, az útjára engedtem. Már nem láncoltam többé magamhoz. Éreztem és értettem, megvan az ő szerepe az én életemben, és azt betöltötte. Elbúcsúztunk. Utat engedve a következő kis lénynek, akinek szerepe van az életemben.

 

👶🏼 Ő az én kisfiam. Aki a második gyermekem. Hiszen a sorban az első mindig a méhemből visszafordult babám marad.
Veszteség
Veszteség
Csatlakozz a következő csoporthoz itt!
.

Kérdésed van?

Írj vagy hívj fel!