Milyen módokon nézhetünk szembe azzal a szomorú helyzettel, hogy nem jön a baba?

 

☔️ Több megküzdési stratégia közül választhatunk, miközben babára vágyunk.

 

🚪 Lehet, hogy elkerülünk minden olyan kapcsolatot és találkozást, amely gyermeket váró ismerőseinkkel történne.

 

💞Az is lehet, hogy támaszt keresünk, és megosztjuk az érzéseinket másokkal, hogy könnyebb legyen.

 

🤐 Elképzelhető, hogy nem beszélünk róla, úgy teszünk, mintha nem lenne probléma, és várunk a csodára.

 

🌟 És lehet úgy is, hogy megkeressük mi az, amit nekünk ez az élethelyzet ad. A sok keserűség mellett mi lehet az, ami számunkra itt, most személyes jelentéssel bír.

 

🙋‍♀️ Sőt még az is lehet, hogy ezek mind megvannak bennünk, és felváltva jelentkeznek. Így voltam ezzel én is. Volt olyan, hogy nagyon kedves barátaimmal szakítottam meg a kapcsolatot, mert éreztem, nem tudok társuk lenni a babavárás örömében.

 

🤯 Olyan is volt, hogy próbáltam iszonyú erőfeszítések árán az egésszel nem foglalkozni nem „rágörcsölni”, „elengedni”, ami pont ellentétes irányba sült el – feszült, szorongó voltam ilyenkor.

 

☺️Gyakran történt meg, hogy az egyéni segítő beszélgetésen kívül önismereti csoportokban osztottam meg a bennem dúló érzelmeket, ott kerestem és találtam is támaszt minden alkalommal.

 

🦋 És aztán egyre jobban kezdett kibontakozni, hogy mi is az, amit ez az időszak nekem ad.

 

✨ A küldetésemet és a hivatásomat. ✨

 

💪 Azzal, hogy megjártam a magam mélységét, és megtaláltam a kapaszkodóimat és a kiutat, hatalmas erőt kaptam. Úgy, hogy mellette tanultam is, eszközökhöz is jutottam, hogy mások kezét tudjam fogni, miközben a saját mélységüket járják, és a saját kapaszkodóik megtalálásával rálelnek a maguk kifelé vezető útjára.

 

❓ Neked mi a stratégiád?

 

👉 Keress meg, ha úgy érzed, rám van szükséged, hogy segítselek a te mélységedben lenni és onnan a te saját kapaszkodóidat megtalálva rálelni a kiútra! Kövess Facebookon! www.facebook.com/olembevarlak

 

Megküzdés
Csatlakozz a következő csoporthoz itt!
.

Kérdésed van?

Írj vagy hívj fel!