Segített olyan terhek lerakásában, amikről azt hittem, hogy tudatosan kezelem őket a mindennapokban. Olyan támogató és elfogadó közösség tagja lehettem, ahol feloldódtak a terheim, sokkal tudatosabbá válhattam, és ez segített elérnem a most 12. hétben járó terhességemig.

Mariettával együtt lenni felszabadító. A csoport hangulata vidám és elfogadó volt. Köszönöm

Nagyon örülök, hogy csatlakoztam Marietta csoportjához. Nagyon izgalmas utazás volt, és nagyon érdekesen felépített a tematika. Szívből ajánlom mindenkinek

Köszönöm a teret, a közösséget, a felkészültségedet, a hitelességedet, az odafigyelésedet, a szeretetedet, a végig rajtunk lévő figyelmedet!

Köszönöm azt a kedvességet és türelmedet, amellyel végigkísértél minket ezen a folyamaton. Jó volt tapasztalni, hogy ezekkel a problémákkal nem vagyok egyedül, és jó érzés egy ilyen női körhöz tartozni, ahol ítélezésmentesen beszélgetünk egymással.

Nagyon szuper közösség alakult ki az elmúlt hónapok során. A különféle vélemények, érzések felszínre hozása, a mély érzések átélése, az, hogy mindenki küzd valami félelemmel, vággyal, és itt kimondhatod, nem néz senki furán ezért rád. Az, hogy segítünk egymásnak, és behozzuk a csoportba a gondolatainkat, és jó érzéssel távozunk a végén és reménnyel. Köszönöm!

Végre egy olyan csoport, ahol kendőzetlenül beszélhetünk olyan témákról, amit a barátainkkal, családtagjainkkal sem merünk megosztani. Minden történet más, ám mégis hasonló. A relaxációval a megdolgozott témát még jobban sikerült elmélyíteni.

Egy közösséget kaptam, ahol felvállalhattam őszintén Önmagam, ahol a problémáimat nem bagatellizálták el, ahol megértő figyelemmel kísértek. Egy jól strukturált, és vezetett körben biztonsággal jártam be egy olyan lelki utat, amelyen talál magamtól soha nem mehettem volna végig. Nyíltság, őszinteség, kedvesség, szeretet, odafigyelés és igazán hosszasan lehetne sorolni, amit Mariettától és egymástól kaptunk. Tiszta szívemből ajánlom mindenkinek, akár gyermekáldásra vársz, akár bajban vagy, akár elakadtál az életedben, mert ez több, mint amire gondolnál. Legyetek bátrak!

Bár Mariettának nem kliense vagyok, hanem barátja, mégis szeretnék róla és a vele való kapcsolódásról írni ide, mert -főleg a segítő szakmában igaz ez, de tulajdonképpen az élet bármely területén is - az, hogy milyen ember a privát életében, megmutatja, hogy milyen a munkájában. Nekem a vele való kapcsolódás mindig töltő, mert bármilyen helyzetben önmagam lehetek vele, nem kell szerepekbe bújnom. Önmagam érzelmeinek felismerésében, megélésében és közvetítésében mindig tanulok tőle, mert ő ezt különösen jól csinálja, példát mutat nekem ebben. Hitelessége felszabadító és lágyan megtartó, mint egy szeretetteli, feltöltő ölelés. Szívből ajánlom a vele való önmunkát minden babára vágyónak!

Marietta tapasztalati segítőként maximális figyelemmel, megtartással, puhasággal vezette a női kört. Szépen felépítette a csoport tematikáját, figyelve a test, lélek és szellem egységére. Szívből ajánlom.

Csatlakozz a következő csoporthoz itt!
.

Kérdésed van?

Írj vagy hívj fel!