🛣 Lehet hogy már egy ideje fontolgatod, lelki oldalról is meg szeretnéd támogatni a Babádhoz vezető utat, de nem látod még tisztán, az Egyéni segítő beszélgetést vagy a csoportot válaszd inkább.

 

🗝 Hogy könnyebb legyen a döntés, most összeszedem, melyik mit tud nyújtani számodra.

 

💞 Sokszor azt érezheted, egyedül vagy a nehézségeddel, senki sem ért meg, és alig vannak, akik hasonló cipőben járnak, mint te. Csoportba járni azért csodálatos élmény, mert sorstársak közé csöppensz. Megtapasztalod, hogy más is azokon a nehézségeken megy éppen keresztül, mint te. Megkönnyebbülés meglátni, hogy a megosztott nehézségeidet többen is pontosan értik, érzik és elfogadják. Itt átélheted a „nem vagyok egyedül”, a „biztonságban vagyok” és az „elfogadnak úgy, ahogy vagyok” érzéseket.

 

Csoportban az egyéni folyamatok rövidebbek. Az alkalmak tematikája adott, azzal kapcsolatban oszthatod meg a benned felmerülő tartalmakat, melyeket a sorstársaid empátiával, elfogadással hallgatnak.
🌼 Egyéni segítő beszélgetés során a témákat és a tempót te állítod be. Lépésről lépésre – ahogy megérkezik benned a bizalom -, úgy haladunk a technikáimmal kísérve az általad hozott témák mentén – teljes mértékben hozzád igazodva.
Ez egy intenzívebb utazás. Az egyéni alkalmak során a teljes fókusz rajtad van. Itt lehetőséged van hosszabban belemenni, és megnézni azokat a hozott tartalmaidat, amelyekre éppen nyitott vagy. A találkozásaink során én sorstársként és a technikáimmal megtámogatva kísérlek egy elfogadó, empátiával és megértő figyelemmel teli, ítélkezésmentes környezetben.
✨ Keress meg, ha úgy érzed, én kísérjelek a babádhoz vezető utadon!
egyéni vagy csoportos konzultáció
Csatlakozz a következő csoporthoz itt!
.

Kérdésed van?

Írj vagy hívj fel!