A Te párkapcsolatodra hogyan hat, hogy nem jön a baba? Lehet, hogy a nehézségek, a sok csalódás összekovácsolt Téged a pároddal? Az is lehet, hogy nem érti, miért a babavárás körül forognak a gondolataid, és nem tudod megosztani vele az érzéseidet, ez pedig éket ver közétek?

 

Lassan 16 éve vagyunk együtt a férjemmel. A kapcsolatunkat erősen kikezdte és megedzette, sőt, felnőtté tette az a 3 év, amíg a babánkra vártunk.

 

Megtanultunk empátiával egymás felé fordulni a nehézségekben is. Ha összeveszünk (mert ez bizony sokszor előfordul), képesek vagyunk nyitni és odafordulni egymáshoz. Ennek köszönhetően a sértődöttséggel és egyéb passzív agresszív cselekedettel töltött időszakok száma a minimálisra csökkenhetett. Összességében sokkal tudatosabb, felelősségteljesebb módon tudunk egymással kapcsolódni.

 

Ami pedig a legfontosabb hozadéka számomra ennek az időszaknak az az, hogy megteremtettük egymásban azt a bizalmat és tudást, aminek a segítségével bármi történjék is, mi azzal együtt, egymás kezét fogva képesek vagyunk megküzdeni.

 

A legnagyobb segítségünk ebben az önismeret tanulása, gyakorlása, azaz az Egyéni segítő beszélgetésre járás volt. Mindketten akkor kezdtünk el a segítőnkhöz járni, miután elveszítettük az első babánkat. Így – a sokminden más mellett, amiről már korábban írtam -, a férjemmel való harmonikus kapcsolatomat is köszönhetem annak a kicsi léleknek, aki 6 hétig volt velem.

 

Mára én is önismereti mentorként kísérem a sorstársaimat, a babára vágyó nőket, így keress meg bátran, ha szeretnéd, hogy téged is kísérjelek a babádhoz vezető úton!

 

Itt tudsz követni Facebook-on: www.facebook.com/olembevarlak

 

Szeptemberben indul a következő Ölembe Várlak – Babahívó női kör, itt tudsz jelentkezni: https://www.olembevarlak.hu/#kapcsolat

 

A csoport részleteit itt találod: https://fb.me/e/1kPH3AiId

 

Írj e-mailt, ha bármilyen kérdésed van! szia@olembevarlak.hu

Csatlakozz a következő csoporthoz itt!
.

Kérdésed van?

Írj vagy hívj fel!